Επιστροφές – Αλλαγές

Επιστροφές θα γίνονται δεκτές εάν από δική μας υπαιτιότητα σας αποσταλεί λάθος προϊόν. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλείσθε πρωτίστως να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail .

Οι επιστροφές των εν λόγω προϊόντων θα πρέπει να γίνονται εντός 3(τριών) εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής. Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη της παραγγελίας, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Παρακαλούμε να φροντίσετε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής, έτσι ώστε να μην προκληθεί φθορά κατά την μεταφορά.

Το κατάστημά μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν φθορά ή απώλεια προϊόντων κατά την μεταφορά της επιστροφής τους. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση του προϊόντος. Κατόπιν της επιστροφής του προϊόντος ,αυτό θα αντικατασταθεί άμεσα με το σωστό προϊόν χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση μεταφοράς.(Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα αποστολής της αρχικής παραγγελίας)

Επιστροφές – αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν έχει κατασκευαστεί μετά από ειδική παραγγελία η έχει τροποποιηθεί η για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από την προαναφερθείσα περίπτωση (Λάθος προϊόν με δική μας υπαιτιότητα).

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

Στην περίπτωση ακύρωσης της παραγγελία σας, ενώ έχει δρομολογηθεί από το κατάστημά μας, επιβαρύνεστε  με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής των προϊόντων. Κατόπιν θα σας επιστρέψουμε το ποσό του προϊόντος εντός 5 (πέντε) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, αφαιρώντας μόνο τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.